FREDINS VERKTYG - Din leverantör av verktyg och industriförnödenheter

Säljare inriktning svets

Säljare inriktning svets

Fredins Verktyg befinner sig i en expansiv tillväxtfas och vi söker nu en fältsäljare med inriktning på affärsområde svets. Jobbar du idag med försäljning av svetsmaskiner, tillsatsmaterial mm eller jobbar som säljare idag och har tidigare erfarenhet av svetsning själv så är du rätt person. Fredins Verktyg är återförsäljare av Böhler Weldings produktsortiment av svetsmaskiner, tillsatsmaterial, personligt skydd mm under varumärkena Böhler – UTP – Fontargen


Om oss

Vi förser industrin på Småländska Höglandet / Östra Småland med verktyg, svets och industriförnödenheter, vi jobbar med ett flertal stora välkända varumärken som återförsäljare i regionen och levererar dagligen till våra kunder med egna turbilar. Vår kunskapsnivå är hög och vi har en hög nivå på kvalitet och service mot våra kunder.


Om tjänsten

Som säljare hos Fredins Verktyg arbetar du strukturerat och målmedvetet och befinner dig större delen av din arbetstid på fältet med kundbesök där du skapar fortsatt tillväxt med mycket ny kunds bearbetning. Fokus ligger på att bearbeta den svetsande industrin med Böhlers varumärken, i din vardag så ingår att demonstrera svetsmaskiner och tillsatsmaterial ute hos slutkund, vi jobbar tätt ihop med vår leverantör Böhler för att kunna hålla högsta kunskapsnivå och service. Tjänsten innebär stort egenansvar och du jobbar självständigt mot egen budget.


Din profil

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Du har erfarenhet av affärsområdet svets.
  • Du har god teknisk förståelse.
  • Målinriktad och brinner för att göra affärer.
  • Duktig på att planera och strukturera ditt arbete.
  • B-körkort.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder rätt person konkurrenskraftiga anställningsvillkor där hög prestation belönas, fast lön med bonus del samt tjänstebil.


Kontakt och ansökan

För ansökan samt övriga frågor om tjänsten kontakta ansvarig, Magnus Fredin.

Tel: 0731-47 28 43

E-mail med ämne "Säljare inriktning svets": magnus.fredin@fredinsverktyg.se


Vi ser fram emot din ansökan!