FREDINS VERKTYG - Din leverantör av verktyg och industriförnödenheter

OM OSS

FREDINS VERKTYG

Vilka är vi?


Vi är leverantören av verktyg och industriförnödenheter som jobbar med personliga besök på plats i er anläggning, där vi hjälper er med allt från att lösa enkla förbrukningsvaror till mer avancerade och tekniska lösningar. Med över 20 års erfarenhet i branschen är vi en trygg samarbetspartner.


Vi hjälper er gärna med att sköta om ert förråd och tar hand om påfyllning och inplockning, allt för att säkerställa så att er verksamhet inte står utan verktyg, förbrukningsmaterial mm.

Heltäckande sortiment


Med ett brett och komplett heltäckande sortiment, kombinerat med vår kunskap strävar vi alltid efter att vara leverantören som uppfyller Era behov. Snabbt, smidig, och enkelt.
Handverktyg, Skärande, Personligt skydd, Skyddskläder & skyddsskor, Mätverktyg, El & batterimaskiner, Städutrustning, Kemikalier, oljor & fett, Slip & kap, Arbetsplatsutrustning, Pneumatik, Svets, Skruv & bult, Tejp & lim, Kompressorer, Tryckluftsverktyg. Vi trycker även era arbetskläder med Er företagslogga.

Dagliga leveranser


Dagliga leveranser, det är något som vi erbjuder våra avtalskunder. Snabbt, smidig och personligt. Vi har dagligen flera bilar som befinner sig i närheten utav just Er verksamhet.Tveka inte på att kontakta oss vid frågor eller funderingar!

"Din leverantör utav verktyg & industriförnödenheter"