FREDINS VERKTYG - Din leverantör av verktyg och industriförnödenheter

TEKNISK SÄLJARE - INDUSTRI

Teknisk säljare

Fredins Verktyg befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker därför en driven säljare för distrikt Småländska Höglandet / Östra Småland med inriktning verktyg, svets, industriförnödenheter och förbrukningsmaterial.
Du får tillgång till marknadens starkaste varumärken och ett komplett produktsortiment.


Om oss

Vi förser industrin på Småländska Höglandet / Östra Småland med verktyg, svets och industriförnödenheter, vi jobbar med ett flertal stora välkända varumärken som återförsäljare i regionen och levererar dagligen till våra kunder med egna turbilar. Vår kunskapsnivå är hög och vi har en hög nivå på kvalitet och service mot våra kunder.


Om tjänsten

Som säljare hos Fredins Verktyg arbetar du strukturerat och målmedvetet och befinner dig större delen av din arbetstid på fältet med kundbesök där du skapar fortsatt tillväxt med mycket ny kunds bearbetning, vår produktportfölj är bred och våra kunder finns inom tillverkande industri, lager, bygg, hantverk m.fl.
Vi jobbar tätt med våra leverantörer och hjälper våra kunder med teknisk support och genomför produktdemonstrationer för att kunna ge våra kunder högsta möjliga service.Tjänsten innebär stort egenansvar och du jobbar självständigt mot egen budget.


Din profil

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Fördel om du har branscherfarenhet.
  • Du har god teknisk förståelse.
  • Målinriktad och brinner för att göra affärer.
  • Duktig på att planera och strukturera ditt arbete.
  • B-körkort.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder rätt person konkurrenskraftiga anställningsvillkor där hög prestation belönas, fast lön med bonus del samt tjänstebil.


Kontakt och ansökan

För ansökan samt övriga frågor om tjänsten kontakta ansvarig, Magnus Fredin.

Tel: 0731-47 28 43

E-mail med ämne "Teknisk säljare - Industri": magnus.fredin@fredinsverktyg.se


Vi ser fram emot din ansökan!